Proeflessen

RJK op de boot

Goed leren zingen hoeft niet moeilijk te zijn, maar geeft wel zelfvertrouwen en is vooral heel erg leuk. Het Roder Jongenskoor biedt regelmatig proeflessen muzikale vorming aan voor jongens van 6 t/m 10 jaar. In 2018 kunnen jongens nog voor de zomer starten: op 24 mei in Nieuw-Roden. Deze kennismakingscursus bestaat uit 5 lessen van 50 minuten. Dankzij kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht. Ouders kunnen alle lessen meeluisteren en zeker bij de laatste les is dat de moeite waard, want dan laten de jongens horen wat ze al kunnen.

Voor slechts 10 euro kunnen jongens vijf weken lang meedoen.

Op 7 juli is er een feestelijk afsluitingsconcert van 13.00 tot 15:00 uur in Nieuw-Roden. Alle jongens die meegedaan hebben met de proeflessen kunnen hier aan deelnemen en zo ervaren hoe het is om in een koor te zingen.

Aanmelden voor de kennismakingslessen in Nieuw-Roden kan hier. Voor meer informatie kan men ook terecht bij: 06-22219015.

Jongens met cymbaal