Het Roder Jongenskoor (1985) is een koor naar Engels voorbeeld, met als repertoire de Anglicaanse koormuziek in breedste zin. Dirigent van het koor is Rintje te Wies, tevens artistiek leider van de Stichting Koorschool Noord Nederland. Het Roder Jongenskoor wordt alom geprezen om de consequente Engelse koorstijl, niet alleen wat betreft grootte en stembezetting, maar ook in de sterkte aandacht voor de stemkwaliteit van de individuele jongens en jongemannen. Lees meer..

OPEN DAG

Op zaterdag 9 september opent de koorschool haar deuren voor nieuwe leerlingen. Tijdens deze OPEN DAG kunnen jongens en meisjes in de leeftijd van 7 - 9 jaar vrijblijvend kennismaken met onze nieuwe methode en onze manier van lesgeven. Deze open les begint om 14.00 uur. Vanaf half twee staat koffie, thee en frisdrank klaar! Wees Welkom!

Psalmenvesper september

Op zondag 10 september zingen de Roden Girl Voices samen met de Men Only van het Roder Jongenskoor in de Psalmenvesper in de Martinikerk in Groningen. in deze dienst staat psalm 6 centraal. Aanvang: 17.00 uur. Toegang; gratis. Voor meer informatie over de orde van dienst klik HIER

Concert in Bellingwolde

Op zondagmiddag 9 juli geeft het Roder Jongenskoor een concert in de Magnuskerk in Bellingwolde. Dit op uitnodiging van PKN-Bellingwolde. Aanvang van het concert is 16.00 uur. Voor meer informatie over deze concertserie: klik HIER. Voor meer informatie over het programma: klik HIER.